Două din trei pentru echipele doljene în ultima etapă din Liga 3

Două din trei pentru echipele doljene în ultima etapă din Liga 3

Echipele din Dolj ce activează în Liga 3 au obținut două victorii în cele trei jocuri pe care le-au disputat în etapa a XII-a.

În Seria 3, CS Podari nu a avut probleme pe teren propriu, câștigând cu scorul de 3-0 în fața celor de la Urban Titu, după goluri marcate de D. Preda (17), Neacşu (44) și I. Badea (69), la primul joc cu Gigi Ciurea ca și antrenor principal. După acest rezultat, echipa din Podari se află pe poziția a zecea a clasamentului cu 15 puncte.

În Seria 4, una caldă, alta rece pentru doljeni. Întărită de la prima echipă, CS Universitatea II Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Măgura Cisnădie, grație reușitelor semnate de Băluţă (61), Herghelegiu (72 – pen.) și Mazarache (76). Cu acest succes, „satelitul” echipei din Liga 1 se află pe locul 11 în clasamentul seriei, cu 8 puncte. De partea cealaltă, CSO Filiași nu a reușit să se întoarcă cu puncte din deplasarea de la Hunedoara, acolo unde a cedat cu scorul de 0-2 după dubla lui Tecsi (13 – pen., 40). Echipa din Filiași rămâne în coada clasamentului, pe locul 14, cu 7 puncte.

 

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

FOTO și VIDEO / La revedere, bătrâne Central!

Foștii componenți ai „Craiovei Maxima”, dar și generațiile mai tinere care au evoluat de-a lungul timpului în tricoul alb –

Sin, apt pentru cel de-al doilea cantonament din Antalya

Accidentat pe 19 ianuarie, în primul cantonament pe care CS Universitatea Craiova l-a efectuat în Antalya, mijlocașul Andrei Sin a

Baschet: Andelko Mandic va rămâne la Craiova

Antrenorul sârb al echipei de baschet SCM U Craiova, Andelko Mandic a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*