Două din trei pentru echipele doljene în ultima etapă din Liga 3

Două din trei pentru echipele doljene în ultima etapă din Liga 3

Echipele din Dolj ce activează în Liga 3 au obținut două victorii în cele trei jocuri pe care le-au disputat în etapa a XII-a.

În Seria 3, CS Podari nu a avut probleme pe teren propriu, câștigând cu scorul de 3-0 în fața celor de la Urban Titu, după goluri marcate de D. Preda (17), Neacşu (44) și I. Badea (69), la primul joc cu Gigi Ciurea ca și antrenor principal. După acest rezultat, echipa din Podari se află pe poziția a zecea a clasamentului cu 15 puncte.

În Seria 4, una caldă, alta rece pentru doljeni. Întărită de la prima echipă, CS Universitatea II Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Măgura Cisnădie, grație reușitelor semnate de Băluţă (61), Herghelegiu (72 – pen.) și Mazarache (76). Cu acest succes, „satelitul” echipei din Liga 1 se află pe locul 11 în clasamentul seriei, cu 8 puncte. De partea cealaltă, CSO Filiași nu a reușit să se întoarcă cu puncte din deplasarea de la Hunedoara, acolo unde a cedat cu scorul de 0-2 după dubla lui Tecsi (13 – pen., 40). Echipa din Filiași rămâne în coada clasamentului, pe locul 14, cu 7 puncte.

 

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Liga 2: Wotte și staff-ul său au câștigat la FIFA procesul cu FC Universitatea Craiova

Tehnicianul olandez Mark Wotte și staff-ul său au câștigat la FIFA procesul cu FC Universitatea Craiova pentru drepturile salariale, trebuind

Juniorii C de la CS Universitatea Craiova pot debuta cu o victorie la „masa verde” la Turneul Zonal

Echipa de Juniori C a clubului CS Universitatea Craiova trebuia să joace ieri, la Reșița, cu CSM Şcolar din localitate,

Doi doljeni au urcat pe podium la un concurs de tenis de masă

Perechea formată din Cristian Bogdan (Craiova) și Marius Rădoi (Slatina) au participat de curând la Serbia Junior & Cadet Open

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*