Fotbal: Craiova a primit loc în Liga 2 de la FRF. Se aşteaptă răspuns din Bănie

Fotbal: Craiova a primit loc în Liga 2 de la FRF. Se aşteaptă răspuns din Bănie

fani-u-craiovaAstăzi are loc la Casa Fotbalului din Bucureşti Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal unde se vor discuta şi aproba deciziile asupra finalului de sezon 2012-2013, dar şi cum va arăta noul sistem competiţional ce va începe în această vară.

Președintele FRF Mircea Sandu şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la formatul campionatului. Asftel, sezonul viitor vor fi 16-17 echipe în Liga I! Acest lucru și în funcție de licențierea echipelor nou promovate. În momentul de față doar la Săgeata Năvodari încă sunt probleme

În ceea ce privește Liga II, Mircea Sandu a anuntat că vom avea o serie de 15 echipe şi una de 15-16 în funcţie de prezenţa sau absenţa Craiovei! Acest lucru înseamnă că Universitatea Craiova este repusă în drepturi, dar se așteaptă un răspuns din partea lui Adrian Mititelu pentru a înscrie echipa în campionat.

Mingea este în terenul Craiovei care are posibilitatea să închidă punctul victorios și să redea bucuria milioanelor de suporteri ai Științei care au răbdat doi ani de zile fără fotbal în Bănie.


Tags assigned to this article:
Adrian MititelufaniFRFmircea sanduu craiova

2 comments

Write a comment
 1. cirstea flotin
  cirstea flotin 1 June, 2013, 16:11

  dar cu jucatori? dar cu anu pierdut .faima si jignirile aduse de mircea sandu in calitate de sef cine de spala?
  dar locul craiovei e in prima liga.

 2. alex
  alex 1 June, 2013, 19:58

  E bun si un loc in B daca in A nu se poate. Numai sa vrea asta sa faca echipa. Sau daca n-are bani sa lase pe altu care are. Eventual primaria.

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*