Gustavo: „Fizic nu sunt 100%, când voi ajunge la procentaj maxim voi fi la dispoziția antrenorului”

Gustavo: „Fizic nu sunt 100%, când voi ajunge la procentaj maxim voi fi la dispoziția antrenorului”

Brazilianul Gustavo, proaspăt venit la CS Universitatea Craiova, a oferit o scurtă declarație. Mijlocașul coordonator, care ultima oară a evoluat în Serie C, nu a primit cartea verde și va fi eligibil de joc începând cu etapa a doua din acest sezon al Ligii 1, atunci când Craiova urmează să primească vizita celor de la ASA Târgu Mureș.

Madson și președintele m-au făcut să capăt mare încredere. Mi-au spus că este o echipă de tradiție, care a câștigat titluri și Cupe. Am înțeles că au suporteri calzi, împătimiți, așa cum au și echipele din Italia la care am jucat: Messina, Salernitana sau Novara. Fizic nu sunt 100%, când voi ajunge la procentaj maxim voi fi la dispoziția antrenorului. Sunt un jucător destul de tehnic, cu șut bun, dar calitățile mele le veți vedea voi și suporterii și le veți aprecia. Eu voi munci pentru a da totul pentru Craiova”, a spus Gustavo la conferința de presă.

Vineri, de la ora 21:00, CS Universitatea va juca în deplasare, la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Andreea Tobă merge la Campionatul Mondial Școlar de Șah

Sportiva Andreea Tobă, legitimată la CSM Craiova, a obținut de curând calificarea la Campionatul Mondial Școlar de Șah. Șahista pregătită

Liga 4: Brigadă de Liga 1 la finala campionatului

Comisia Județeană Dolj de Arbitri a anunțat brigada de arbitri care va oficia partida care va decide titlul de campioană

Liga 4: Calafat şi Bistreţ braţ la braţ, Ostroveni stă la pândă

Sâmbătă s-au desfăşurat meciurile din cadrul etapei a 15 a Ligii 4 Dolj, prima a returului. Cele două echipe din

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*