Laurențiu Lică: „Am ales cu sufletul, nu concepeam să joc împotriva Craiovei”

Laurențiu Lică: „Am ales cu sufletul, nu concepeam să joc împotriva Craiovei”

Trei voleibaliști de la SCMU Craiova au ajuns la un acord cu conducerea clubului din Bănie pentru prelungirea contractelor. Universalul Răzvan Vîlcelean și secundul Laurențiu Marciu au semnat pentru încă un sezon, în vreme ce căpitanul Laurențiu Lică a fost legitimat pentru următoarele două sezoane.

Lică a declarat că decizia a fost o formalitate și speră ca în sezonul următor să obțină cel puțin performanţele care au fost atinse în stagiunea precedentă, atunci când SCMU a terminat pe locul al treilea în campionat, a ajuns în semifinalele Cupei României, iar în Cupa CEV a atins faza sferturilor de finală, acolo unde oltenii au fost eliminați de italienii de la Trentino.

„Nu a fost o decizie grea pentru că am ales cu sufletul. Ţin la această echipă, sunt dedicat 100% şi nu concepeam să joc împotriva SCMU.Sper ca în sezonul care urmează să atingem cel puţin performanţele de anul acesta. Le mulţumesc suporterilor care ne-au sprijinit pe toată durata sezonului şi îmi doresc ca din stagiunea viitoare să vină în număr cât mai mare alături de noi”, a spus căpitanul Laurențiu Lică.

Pe langa cei 3, astazi inca un voleibalist si-a prelungit angajamentul cu SCM U Craiova, Bogdan Ene va juca si in sezonul urmator pentru echipa din Banie.

Florin Tomescu

Florin Tomescu

Consumator al oricarui sport, suporter al fotbalului de calitate.Related Articles

Volei: ASSB, Campioanele

Andreea Smultea și Sorina Buz sunt noile campioane naționale la volei pe plajă, după ce au câștigat finala campionatului național,

Victorie pentru baschetbaliștii craioveni în ultimul joc de la Memorialul „Elemer Tordai”

Baschetbaliștii de la SCM U Craiova au încheiat Memorialul Elemer Tordai cu un succes. În Sala Transilvania din Sibiu, oltenii

Lupte în cușcă, la Polivalenta din Bănie

Sala Polivalentă din Craiova va găzdui din nou o gală de lupte în cușcă. În această seară, de la ora

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*