UPDATE / Liga 2: FC Universitatea Craiova a rămas fără sediu: „Puteţi să îmi executaţi tot, dar echipa tot nu o dau”

by Florin Tomescu | March 17, 2014 12:25 pm

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC Universitatea Craiova[1]

UPDATE: Adrian Mititelu a recunoscut că poate fi executat silit, dar pentru o sumă mai mică decât cea vehiculată inițial.

Este adevărat că sînt la un pas să fiu executat silit, dar nu pentru patru milioane de euro, ci pentru un milion de euro. Prima oară îmi vor lua sediul, dacă nu achit datoria. Şi casa este pusă gaj, dar nu de banca aceasta care îmi execută sediul. Acum o să vadă lumea cît de mult am iubit Universitatea Craiova, că am fost un nebun care şi-a pus toată averea la bătaie pentru Ştiinţa. Am garantat cu mai multe proprietăţi, dar nu sînt lăsat să le vînd de către blocajul impus de Olguţa Vasilescu. Le transmit un singur mesaj tuturor: <<Puteţi să îmi executaţi tot, dar echipa tot nu o dau!>>”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro,

—————————————————

Problemele continuă la FC Universitatea Craiova. După ce a rămas fără stadion, cantonament și antrenor, iar galeria a anunțat că nu se va mai prezenta la jocurile de pe teren propriu, clădirea în care se află sediul clubului din Bănie va fi executată silit. Decizia este definitivă și irevocabilă.

În presa locală au mai apărut informații potrivit cărora Adrian Mititelu trebuie să părăsească și locuința, imobilul respectiv fiind la rându-i executat silit ca urmare a unei datorii de 4 milioane de euro, pe care finanțatorului clubului craiovean o ara față de CEC Bank.

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ghidsportiv.ro/wp-content/uploads/2013/12/Adrian-Mititelu-finanțatorul-celor-de-la-FC-Universitatea-Craiova.jpg

Source URL: http://www.ghidsportiv.ro/liga-2-fc-universitatea-craiova-a-ramas-fara-sediu/