Mărșăluitoarele de la CSM Craiova, medaliate cu argint la Campionatul Național

Mărșăluitoarele de la CSM Craiova, medaliate cu argint la Campionatul Național

Piteștiul a găzduit recent Campionatul Național la 20 km marș pentru seniori, tineret și juniori 1. Sportivele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Craiova au câștigat o medalie de argint în clasamentul pe echipe. Echipa CSM Craiova a fost compusă din Liliana Manolache, Neli Arvatu și Ramona Ciora, care au ocupat locurile 4, 7, respectiv 9 la concursul din Pitești. Craiovencele au fost întrecute în ierarhie de CSU Reșița, care a deținut în echipă a doua clasată a competiției de seniori. Altfel, o medalie de bronz a fost obținută de către Liliana Manolache la categoria tineret, ea clasându-se aici, cu timpul de 1 oră, 51 de minute și 32 de secunde înregistrat în cursa de 20 de km, pe locul trei. Alina Bățila a concurat și ea pentru clubul craiovean la Pitești, dar a fost descalificată în timpul probei. Sportivele sunt pregătite de antrenoarele Gabriela Ustabacieff și Oprița Ilinca.

Fotografie simbol.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Liga 2: Ştiinţa doar egal la Satu Mare

CORESPONDENŢĂ: Bogdan Budescu (Satu Mare): FC Universitatea Craiova a revenit după doi ani de absenţă din fotbalul românesc, elevii lui

Două turnee de pregătire pentru handbalistele de la SCM Craiova

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va susține două turnee de pregătire în luna august, înainte de startul noului sezon.

SCM U Craiova primește vizita celor de la BC Timba, în ultima etapă a sezonului regulat

SCM Universitatea Craiova și BC Timba Timișoara se întâlnesc astăzi, de la ora 17:15, într-un joc din ultima etapă a

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*