Pandurii și Craiova se întâlnesc la Severin

Pandurii și Craiova se întâlnesc la Severin

Start în noul sezon din Liga 1. Astăzi sunt programate primele două jocuri ale etapei I din sezonul 2016-2017 al Ligii 1 la fotbal. De la ora 18:30, la Voluntari, echipa locală va întâlni FC Viitorul, iar începând cu ora 21:00, pe Municipalul din Drobeta Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu și CS Universitatea Craiova vor încheia ziua.

Ambele echipe pornesc noul sezon cu antrenori noi pe banca tehnică. Gigi Mulțescu va fi principal în Bănie, în vreme ce Petre Grigoraș îi pregătește pe gorjeni. Mai mult, CS Universitatea are și o nouă conducere administrativă, ce-l are în prim plan pe Marcel Popescu.

Cu o zi înainte de startul sezonului, cele două combatante și-au prezentat achizițiile acestei veri. La Craiova au sosit portarul Calancea și jucătorii Rambe și Gustavo, în vreme ce Grigoraș i-a adus la Pandurii pe: Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Armiche Ortega Medina, Christian Obodo, și olandezul Jordy Buijs,

Întâlnim un adversar valoros, un adversar de tradiție. Știu că este cea mai iubită echipă din zonă, chiar dacă cota Panduri poate a mai crescut peste ani. Ne așteaptă un meci dificil. Nu ne va fi ușor, dar am încredere în echipă”, a punctat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș.

Suntem pregătiți de prima etapă, dar nu cu motoarele turate la maxim. Suntem în continuă transformare, îmbunătățim lotul calitativ, oferim alternative pentru a crea concurență, iar foarte important: ne aplecăm asupra tinerilor din pepinieră. Și nu sunt vorbe goale: deja doi juniori fac parte din lotul de 18 pentru meciul cu Pandurii. Vrem ca în derby-ul Olteniei să jucăm dinamic și ofensiv, să fim combativi și determinați”, a declarat și Gigi Mulțescu, antrenorul Craiovei.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Cojocaru și Jurj, convocați la naționala U17

Doi jucători de la CS Universitatea Craiova au fost convocați de Bogdan Vintilă la naționala U17 a României. Alexandru Cojocaru

CS Universitatea Craiova pierde cu Astra Giurgiu și preia „lanterna roșie” a clasamentului

Până să obțină prima victorie în acest sezon din Liga I, CS Universitatea Craiova mai are de așteptat. Echipa antrenată

Probleme de lot pentru Cîrțu și Săndoi înaintea meciului cu Ceahlăul. Madson e apt de joc

CS Universitatea Craiova și Ceahlăul Piatra Neamț se întâlnesc într-un joc din etapa a XVI-a din Liga I, sâmbătă, de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*