Tenis: Andreea Lilă și Alex Coman, performeri la nivel național

Tenis: Andreea Lilă și Alex Coman, performeri la nivel național

Cei doi practicanți ai tenisului de câmp legitimați la CSM Craiova au bifat noi rezultate notabile în cadrul unor turnee naționale. La puțin timp de la primul circuit național câștigat, Andreea Lilă s-a impus la un alt turneu național desfășurat de curând la Oradea. Sportiva a ajuns până în faza finală, unde cele patru jucătoare calificate au evoluat în sistem fiecare cu fiecare, Andreea reușind să învingă în toate cele trei meciuri, contra Biancăi Gheorghe (TC Stănică Craiova), Andrei Laura (CS Iași) și Anne Marie Crismann (CS Sportul Studențesc). Al doilea performer al clubului craiovean la tenis de câmp este Alex Coman, care a izbutit să obțină trei medalii de aur la circuitul național “Head Rotary” de la Focșani, la categoria U12. Jucătorul de la CSM Craiova s-a impus în probele de simplu, dublu masculin, unde a evoluat alături de Andrei Firaru (Slatina), și dublu mixt în compania Biancăi Marinescu din Târgoviște. În întrecerea individuală, Alex a întâlnit în finală un coleg de club, Robert Gună, pe care l-a învins cu 6-1, 6-3. Atât Andreea Lilă, cât și Alex Coman sunt pregătiți de antrenorul Alex Banciu, care este bucuros de rezultatele muncii depuse în ultimii doi ani la clubul CSM Craiova.

“Sunt foarte fericit că în aproximativ doi ani de când am reînființat secția de tenis de camp am început să obținem rezultate foarte bune pe plan național la vârste mici. Avem copii care sunt foarte muncitori și care promit pentru viitor. Și pentru Alex Coman este primul circuit național câștigat în cariera lui.”, a declarat antrenorul secției de tenis de câmp a clubului, Alex Banciu.

Foto simbol

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.


Tags assigned to this article:
csm craiovasport craiovatenis

Related Articles

Cătălina Cioaric a semnat prelungirea contractului cu SCM Craiova

Extrema Cătălina Cioaric va continua și în sezonul viitor la echipa de handbal feminin SCM Craiova. Conducerea echipei din Bănie

Echipele de cadeţi se luptă în Bănie

CSM Craiova va organiza o nouă competiţie de nivel naţional, acum la disciplina de lupte libere. Sâmbătă, în sala „Ion

O nouă înfrângere pentru baschetbalistele de la SCM CSȘ Craiova

Echipa de baschet feminin SCM CSȘ Craiova a pierdut un nou joc în Liga Națională. Oltencele antrenate de Paul Nicolae

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*