Tenis: Ioana Roșca s-a impus la dublu în Antalya

Tenis: Ioana Roșca s-a impus la dublu în Antalya

Tenismena Ioana Roșca, originară din Craiova, s-a impus în proba de dublu a turneului ITF din Atalya, competiție dotată cu premii totale în valoare de 10 000 de dolari.

Olteanca a făcut pereche în Turcia cu Lina Gjorcheska (Macedonia), iar cele două, principalele favorite la câștigarea turneului, au câștigat trofeul după ce s-au impus în finala mare în fața cuplului Stefi Distemelans (Belgia) /Chiara Grimm (Elveția) în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Ioana a participat și în proba de simplu a turneului din Antalya, dar acolo a fost eliberată în faza sferturilor de finală de Ekaterine Gorgodze, scor 2-6, 1-6.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.


Tags assigned to this article:
antalyaioana roscasport craiovatenisturneu ITF

Related Articles

Debut cu Argeș Pitești

Echipa de handbal Universitatea Craiova debutează mâine dimineață în returul campionatului Diviziei A la handbal masculin cu ocupanta poziției a

Craiova are derbi sub panou cu Dinamo!

Confruntarea dintre Dinamo și Craiova își va consuma astăzi un nou episod. De această dată la baschet masculin, acolo unde

Sâmbătă plină pentru echipele craiovene

Astăzi, trei echipe craiove vor juca în deplasare în campionatele naționale partide foarte importante în privința ierahiilor finale înaintea playoffului.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*