Tenismenii de la CSM Craiova, premiați de cinci ori la Cupa de Vară

Tenismenii de la CSM Craiova, premiați de cinci ori la Cupa de Vară

Clubul Sportiv Municipal Craiova a organizat în perioada 16-19 iulie, la Craiova, un turneu de categoria I, numit Cupa de Vară, la care au participat peste 40 de jucători din alte șase zone în afară de Craiova, precum Mehedinți, Gorj, Olt, București, Argeș și Vâlcea. Întrecerile s-au desfășurat pe trei categorii de vârstă, 10, 12 și 14 ani, în competiții separate pentru fete și băieți. Sportivii de la CSM Craiova au avut o evoluție bună la acest concurs, care le-a adus un total de cinci premii.

La categoria 12 ani băieți, Robert Gună a câștigat trofeul după ce a trecut în finală de Daniel Mitrancă (TC Stănică Craiova) cu scorul de 6-1, 6-0, iar tot la această categorie Fabio Voicu s-a clasat pe locul trei. Întrecerea băieților sub 14 ani l-a avut în prim plan pe Alexandru Coman care și-a adjudecat trofeul în urma victoriei din ultimul act contra lui George Cosma (ASC Prosport Slatina) cu scorul de 6-2, 6-2. La fete, în limitele categoriei de 14 ani, Andreea Lila și Alexia Tecu s-au întâlnit în finală, ambele fiind jucătoare ale clubului nostru. Sorți de izbândă a avut Andreea Lila, care s-a impus în ultimul act devenind campioana acestei categorii.

Tot aici Beatrice Duma s-a situat pe locul patru. Toți sportivii care au concurat pentru CSM Craiova sunt pregătiți de Alex Banciu, antrenor ce este mulțumit de rezultatele înregistrate la acest turneu de elevii săi.

„Meciurile s-au desfășurat bine. Sunt mulțumit de rezultatele sportivilor mei, chiar neașteptat de mulțumit deoarece anul trecut la prima ediție am obținut un singur loc doi, iar acum toți sportivii care au concurat au fost pe podium. Sunt foarte mulțumit de evoluția copiilor și a mea ca antrenor. Ce mai este de menționat, este faptul că toți elevii mei au participat la o categorie superioară de vârstă la Cupa de Vară, și chiar așa au izbutit să își învingă adversarii.”, a declarat Alex Banciu.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.


Tags assigned to this article:
csm craiovacupa de varasport craiovatenis

Related Articles

SCM U Craiova dispută duminică și luni primele meciuri cu Mediaș

Runda inaugurală a play offului LNBM pune față în față SCM U Craiova și proaspăta câștigătoare a Cupei României, Gaz

Tenis: Trofeul Popeci 2013

Craiova găzduieşte de luni, 12 august, ediţia a patra a turneului de tenis feminin “Popeci Trophy” , turneu cu cele

Clubul Phoenix Șimleu Silvaniei, dator către doi voleibaliști de la SCMU Craiova

Clubul Phoenix Șimleu Silvaniei a pierdut procesul cu 6 foști voleibaliști care și-au cerut drepturile salariale. Astfel, Mihai Mărieș(foto nr.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*