Vătăjelu, după eșecul cu Pandurii: „Este un început negru”

Vătăjelu, după eșecul cu Pandurii: „Este un început negru”

CS Universitatea Craiova a început cu o înfrângere în ediția 2016-2017 din Liga 1. Vineri, la Severin, echipa din Bănie a pierdut în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, gorjenii marcând golul victorie în prelungiri, prin golgheterul Hora.

Cred că a fost un joc cu puţin în favoarea noastră. Imediat după ce am egalat am avut şi ocazia lui Rambe şi cred că puteam să facem 2-1 şi cred că se încheia jocul. Apoi, la faza următoare au preluat ei conducerea şi s-a terminat. Până acum am executat bine penaltiurile, pentru că tot ce am executat a ieşit gol, dar nu pot să zic că sunt fericit, pentru că nu a contat deloc golul meu. La golul lui Hora am făcut maximum din ce puteam face, pentru că mi-a fost frică să nu-mi dau autogol. Cred că rezultatul a fost decis în alte faze. Toată lumea e supărată şi declaraţiile la cald sunt acide. Vom discuta între noi când vom ajunge la Craiova şi cu siguranţă că lucrurile vor fi mai bune. Din punctul nostru de vedere este un început negru, pentru că în ultimii doi ani am debutat la fel în campionat”, a declarat Bogdan Vătăjelu, căpitanul echipei craiovene.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Dumitru Barbu, noul conducător al Centrului de copii și juniori de la CS Universitatea Craiova

Dumitru Barbu a preluat conducerea tehnică a Centruui de copii și juniori din cadrul echipei CS Universitatea Craiova. Barbu este onferențiar

Simona Gogîrlă: „Mergem cu gânduri bune la Brăila”

SCM Craiova, locul cinci în sezonul trecut din Liga Națională de handbal feminin, debutează sâmbătă în noua ediție de campionat.

Volei: Craiova îi face cu ochiul lui Mărieș: „M-au contactat cei de acolo”

Internaționalul Mihai Mărieș (foto nr. 6) a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Șimleu Silvaniei, dar nu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*