Vătăjelu, după eșecul cu Pandurii: „Este un început negru”

Vătăjelu, după eșecul cu Pandurii: „Este un început negru”

CS Universitatea Craiova a început cu o înfrângere în ediția 2016-2017 din Liga 1. Vineri, la Severin, echipa din Bănie a pierdut în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, gorjenii marcând golul victorie în prelungiri, prin golgheterul Hora.

Cred că a fost un joc cu puţin în favoarea noastră. Imediat după ce am egalat am avut şi ocazia lui Rambe şi cred că puteam să facem 2-1 şi cred că se încheia jocul. Apoi, la faza următoare au preluat ei conducerea şi s-a terminat. Până acum am executat bine penaltiurile, pentru că tot ce am executat a ieşit gol, dar nu pot să zic că sunt fericit, pentru că nu a contat deloc golul meu. La golul lui Hora am făcut maximum din ce puteam face, pentru că mi-a fost frică să nu-mi dau autogol. Cred că rezultatul a fost decis în alte faze. Toată lumea e supărată şi declaraţiile la cald sunt acide. Vom discuta între noi când vom ajunge la Craiova şi cu siguranţă că lucrurile vor fi mai bune. Din punctul nostru de vedere este un început negru, pentru că în ultimii doi ani am debutat la fel în campionat”, a declarat Bogdan Vătăjelu, căpitanul echipei craiovene.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Liga 2: Lincar nu este în pericol

În ciuda rezultatelor slabe înregistrate în debutul ligii secunde postul lui Erik Lincar pe banca celor de la CS Universitatea

Campionatele Naţionale de Şosea la ciclism, în acest sfârșit de săptămână la Craiova

Un eveniment de proporţii va avea loc la sfârşitul săptămânii în capitala Olteniei. Aproape 80 de ciclişti din ţară se

Oltenii se pregătesc de jocul cu Petrolul: „Postul lui Gane nu este în pericol”

Două puncte în patru etape este bilanțul pe care în are până acum CS Universitatea Craiova în acest început de

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*