Video: Handbal (F): SCM Craiova a început pregătirile pentru noul sezon

Video: Handbal (F): SCM Craiova a început pregătirile pentru noul sezon

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a început luni pregătirea pentru sezonul competițional 2016-2017, sub comanda antrenorului Bogdan Burcea.

La primul antrenament au fost prezente: Mirela Pașca, Codruța Manolache, Andreea Ianași, Carmen Ilie-Șelaru, Ana Maria Apipie, Alexandra Andrei, Daniela Băbeanu, Cristina Zamfir, Jelena Markovic, Jelena Trifunovic, Zeljka Nikolic. Valentina Ardean-Elisei, Yuliya Dumanska și Laurise Landre sunt prezente la acțiuni ale loturilor naționale ale României și Franței.

Sunt fericit că m-am întors la Craiova. Începem un proiect nou care vizează performanța. Sper din suflet să facem lucruri bune în ceea ce privește performanța și sunt încrezător”, a declarat antrenorul principal al Craiovei, Bogdan Burcea.

Handbalistele de la SCM se vor pregăti pe plan local până pe 23 iulie, apoi vor efectua un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, până pe 29 iulie. Vizita medicală este programată să aibă loc vineri.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Deplasare dificilă pentru baschetbaliștii craioveni

După victoria din Liga Balcanică, de la mijlocul săptămânii, SCM Universitatea Craiova se deplasează la Cluj Napoca pentru meciului cu

LIVE SCORE / SCM Craiova – CSM București 33-30

Ghid Sportiv transmite sâmbătă, de la ora 18:00, primul meci al echipei SCM Craiova în turneul pentru locurile 7-9 din

Stephane Acka a semnat cu CS Universitatea: “Craiova merită o echipă puternică în Liga I!”

După numai un singur meci amical din cantonamentul sloven, ivorianul Stephane Acka i-a convins pe cei din conducerea CS Universităţii

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*