Volei: Cinci craioveni, convocați de Dan Pascu la naționala României

Volei: Cinci craioveni, convocați de Dan Pascu la naționala României

Echipa națională de volei masculin a României se va pregăti de luni, la Craiova, pentru a pregăti turneele de calificarea la Europeanul de peste un an.

Selecționerul Dan Pascu, cel care pregătește și SCMU Craiova, a convocat cinci voleibaliști de la echipa olteană, campioana en – titre a României, Laurențiu Lică, Cristian Batha, Mihai Mărieș – libero , Răzvan Olteanu și Bogdan Ene.

Dan Pascu îi va avea de luni în pregătire pe: Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Andrei Spînu, Andrei Bartha, Dragoş Răileanu, Doru Ghimeş, Adrian Gontariu, Laurenţiu Lică, Răzvan Olteanu, Bogdan Ene, Marian Bala, Adrian Feher şi Mihai Mărieş.

România va juca în Grup F de calificare, alături de Estonia, Macedonia și Cehia, iar primul turneu de calificare va avea loc la Craiova, între 15-17 septembrie.

Redactor GhidSportiv

Redactor GhidSportiv

Incearca mai tarziu.Related Articles

Spadasinul Tatian Bolboceanu, medaliat cu aur în concursul de la Linz

Proaspătul campional naţional de tineret la spadă a tras în urmă cu câteva zile la o competiţie internaţională susţinută în

Volei: SCM “U” Craiova a transferat-o pe Breban

Oficialii SCM “U” Craiova au efectuat în cursul acestei zile şi primul transfer pentru noul sezon competiţional 2014-2015. Sportiva Ramona

Altetism: Ioan Pițigoi, campion național de juniori

Ieri, a început la București finala campionatul naţional în sală de juniori I. În prima zi a competiției care ae

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*